Städtjänster

Upptäck vårt utbud av städtjänster

Vi vårdar golv, mattor, fönsterputs och vi städar alla former av lokaler vid enskilda eller återkommande tillfällen.

Diamantpolering & golvvård

Diamantpolering och golvvård är en tjänst som kräver erfarna personal med kompetens inom golvvård. Våra personal är utbildade och erfarna, och vårdar alla typer av golv. Vår personal harkunskap gällande olika golvtyper och de vet hur de på bästa sätt ska skötas för att få ett fint och bästa möjliga resultat samt lång livslängd.

Fönsterputs

Rena och skinande fönster är något som höjer arbetsplatsen samt standarden i hemmet, rena fönster är viktigt för en frisk arbetsmiljö. Våra medarbetare har goda erfarenheter samt putsar fönster på höga höjder samt ner till -16 grader.

Kontorsstädning

En ren arbetsmiljö är A och O för trivseln och produktiviteten. Vår kontorsstädning anpassas efter varje företags behov och hittar en lösning som känns bäst för er. Vi kan även erbjuder er ett utav våra system för era miljöstationer samt sekretesspapper, detta är väldigt uppskattat hos våra nuvarande kunder där vi har utfört detta hos.

Hotellstädning

Efter många års erfarenhet i branschen kan vi med moderna arbetsmetoder erbjuda prisvärd och kvalitativ hotellstädning. För att kunna möta branschens behov och höga krav, ser vi till att våra medarbetare är utbildade inom hotellstäd. Eftersom inom denna bransch är det ett väldigt högt tempo och gästerna har förväntningar på det vi levererar.

Byggstädning

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag inom byggbranschen med byggstädning, både vid nybyggen och renoveringar.

Trappstädning

Trapphuset är det första intrycket och det börjar innanför dörren. Det ska ge en känsla av välkomnande och en ren entré och trapphus är viktigt för trivseln och bidrar till renare lokaler.

Sjukhusstädning

Vi utför städning åt sjukhus, vårdcentraler och kliniker med genomarbetade processer, utbildad personal och skonsamma metoder. Vi har olika mätt metoder för detta ändamål av arbete då vi kan säkra att Era lokaler verkligen har städats enligt plan samt vi tar tester så att lokalen är städat enligt de nivå som är avsett för det.

Restaurangstädning

En stor del av kundens upplevelse och helhetsintryck är restaurangens skötsel, det är av högst vikt att hålla en restaurang ren. Vid städning av miljöer som hanterar livsmedel ställer vi höga krav på gällande hygien, renlighet samt känsla för att skapa en attraktiv miljö. Vi har ett stort antal nöjda kunder som anförtror detta åt oss.

Storstädning

Ibland kan en nollställning och nystart behövas. Det är då det är läge för en omfattande storstädning från golv till tak, med skonsamma och miljömärkta produkter.

Butiksstädning

En ren butik borgar för trivsel bland kunder och personal. Vi kan med moderna metoder erbjuda effektiv och skonsam städning. Kraven på en butiksstädning är höga men genom våra medarbetares erfarenheter och kunskap uppfyller vi kraven för att få en god trivsel i butiken.

Flytt- & visningsstädning

Vi utför hundratals prisvärda flyttstädningar och visningsstädningar varje månad som inte tummar på kvaliteten. En flyttstädning- och visningsstädning är det första intrycket för människor vid en ny bostad. Vi kan glatt meddela att vi har stor erfarenhet av att göra flyttstädningar som går på djupet och rengör svåråtkomliga ställen.

Mattvätt

Det är viktigt att rengöra sina mattor regelbundet. Vi erbjuder regelbunden mattvätt åt våra kunder som förlänger livslängden på textilierna och ger en bättre hygien.

Vill du veta mer om våra städtjänster?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!