Trappstädning - Förvandla Din Fastighet med Kleni

När du väljer Kleni för din trappstädning, väljer du ett företag som prioriterar din fastighets värde och dina boendes välbefinnande. Vår prisvärda och kvalitativa trappstädningstjänst är vad din fastighet behöver för att bli bäst på marknaden. Boka en tid med oss idag och se vad vi kan göra för dig och din fastighet.

Prisrätt trappstädning för Fastighetsägare och Bostadsrättsföreningar

Med Kleni får du top notch trappstädning till ett konkurrenskraftigt pris. Vi anpassar våra tjänster efter dina unika behov och erbjuder kostnadseffektiva lösningar som matchar din budget. Vårt engagemang för kvalitet och prisvärdhet gör oss till det självklara valet för trappstädning inom hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar.

Vad görs vid städning av trapphus och entrér?

Vårt team av erfarna städare utför trappstädning med omsorg och noggrannhet. Vi använder miljövänliga produkter och modern utrustning för att säkerställa optimal renlighet. Vår process innefattar dammsugning, moppning, torkning av räcken och ledstänger, samt rengöring av dörrar och fönster i trapphus.

Trappstädning med Moppning
Trappstädning med avtorkning av räcke

Trappstädning är bara ett av Klenis många expertområden

Trappstädning är en vital del av fastighetsskötsel och bostadsrättsförvaltning. I ett försök att erbjuda optimala boeendeförhållanden till hyresgäster och bostadsrättsägare, gör vi en betydande skillnad genom vår prisvärda och kvalitativa trappstädning. Vår tjänst säkerställer att din fastighet alltid ger ett välkomnande intryck.

Varför är trappstädning viktigt?

God trappstädning är mer än bara en estetisk förbättring. Det förlänger fastighetens livslängd, säkerheten för de boende, samt det övergripande intrycket av byggnaden. Med vår kompetens inom trappstädning kan vi skapa en bättre miljö för alla boende.

Vår trappstädningstjänst - En lönsam investering

Att investera i professionell trappstädning med oss innebär inte bara ett rent och inbjudande trapphus, utan även en långsiktig ekonomisk besparing. Vår noggranna och regelbundna städning förebygger skador på trapphusets material, vilket minskar behovet av dyrt underhållsarbete och eventuella renoveringar.

Låt oss bli din leverantör av städtjänster

Med Kleni får du mer än bara trappstädning. Du får en partner som förstår ditt behov av att skapa en säker, ren och attraktiv boendemiljö. Oavsett om du behöver regelbunden trappstädning eller en andra städtjänster, kan du lita på att vi levererar enastående resultat varje gång.

Trappstädning av brunaktig klassisk stentrappa

Kontakta Kleni och beställ trappstädning Idag

Vill du uppleva skillnaden med vår trappstädning? Kontakta oss idag för en konsultation eller en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig förbättra ditt trapphus och skapa en mer välkomnande atmosfär för dina hyresgäster och bostadsrättsägare.

Kleni – Med ett stort engagemang för städning

Vi har sedan starten varit ett väl anlitat städbolag för all slags professionell städning och har sett hur god renhållning kan förvandla hela intrycket och öka värdet på fastigheter och lokaler och vi arbetar ständigt för att leverera den bästa servicen till våra kunder. 

Vårt team av städare är professionella och dedikerade, med en djup förståelse för de tekniker och verktyg som krävs för effektiv städning. Med oss kan du vara säker på att din städning utförs med högsta möjliga standard. När vi tar oss an ett städuppdrag tar vi hänsyn till varje aspekt av uppgiften. Vi tar oss an allt från den initiala inspektionen till noggrann rengöring och efterkontroll. Innan vi börjar med städning gör vi en noggrann inspektion av alla ytor. Detta hjälper oss att identifiera eventuella problemområden och planera den mest effektiva städrutinen. Våra medarbetare är pålitliga och punktliga. Vi kommer alltid på överenskommen tid och arbetar effektivt för att minimera eventuella störningar.

På Kleni strävar vi ständigt efter att överträffa dina förväntningar med vår städning. Vi lyssnar på dina behov och anpassar vår service för att ge bästa möjliga resultat.

Vi är certifierade enligt ISO Kvalitet 9001 och ISO Miljö 14001 samt egencertifierade enligt Socialt ansvarstagande ISO 26000 för att bidra till en hållbar utveckling.