Z-Vatten

Vad är Z-vatten?

Z-vatten är en innovativ och effektiv rengöringslösning som har blivit en oumbärlig del av lokalvårdsföretaget Kleni AB:s dagliga verksamhet. Detta speciella vatten är en kraftfull rengöringsagent som har revolutionerat rengöringsbranschen genom sin förmåga att avlägsna smuts, fläckar och föroreningar på ett skonsamt och miljövänligt sätt.

Z-vatten skiljer sig från vanligt kranvatten genom en unik process som kallas “elektrolytisk vattenaktivering”. I denna process behandlas vanligt kranvatten med en speciell apparat som omvandlar det till Z-vatten genom att använda elektrisk ström och en saltlösning. Resultatet är en vätska som är både alkalisk och kraftigt rengörande.

Fördelarna med att använda Z-vatten är många. För det första är det helt fritt från kemikalier och tillsatser, vilket gör det säkert för användare och miljön. Det innebär också att det inte lämnar några kemiska rester på ytor efter rengöring, vilket är särskilt viktigt i miljöer där renlighet och hygien är av yttersta vikt.

Dessutom är Z-vatten extremt effektivt när det gäller att ta bort smuts och fläckar. Det kan användas på en mängd olika ytor, inklusive glas, metall, plast, keramik och textilier. Det tar bort oljebaserade fläckar, bakterier, virus och andra föroreningar med lätthet, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg inom lokalvård och städning.

Kleni AB har integrerat användningen av Z-vatten i sitt dagliga arbetsflöde och har sett betydande förbättringar när det gäller effektivitet, kostnadsbesparingar och miljöpåverkan. Genom att använda Z-vatten minskar de behovet av att köpa och lagra kemiska rengöringsprodukter, vilket inte bara minskar kostnaderna utan även minskar vårt koldioxidavtryck.

Sammanfattningsvis är Z-vatten en banbrytande rengöringslösning som har förändrat sättet Kleni AB utför sina tjänster. Dess effektivitet, säkerhet och miljövänlighet har gjort det till ett värdefullt verktyg inom branschen och ett exempel på hur innovation kan leda till både bättre resultat och en renare planet

Beställ Z-vatten

Upplev fördelarna med Z-vatten, genom att enkelt beställa via  formuläret på på denna sida!

Med Z-vatten kan du säkerställa en skinande ren och säker miljö utan användning av skadliga kemikalier. Vår elektriskt aktiverade rengöringslösning är effektiv, miljövänlig och perfekt för alla typer av ytor. Låt oss hjälpa dig att göra din verksamhet renare och grönare. Fyll i formuläret och ta det första steget mot en renare och mer hållbar framtid idag!

Anlita KLENI som leverantör!

Närhet och personlig kontakt tror vi är grundpelare till en bra lösning. Alla våra tjänster anpassas efter våra kunders specifika behov. Kontakta oss gärna så kan vi diskutera hur vi bäst löser era lokalvårds-och servicebehov.