Nyhet - Nummer 1
Upphandlingar städ

Kleni deltar i flest upphandlingar inom städ

Kleni AB har visat sig vara en stark aktör på marknaden under perioden december 2021 till november 2022. Enligt en nyligen publicerad rapport har företaget deltagit i hela 123 upphandlingar under denna period, vilket gör dem till det företag som deltagit i flest upphandlingar.

Kleni AB är en aktör inom städbranschen och erbjuder en rad olika städtjänster till företag, organisationer och fastighetsägare i både privat och offentlig sektor. Företaget har en stark närvaro över hela landet och har byggt upp ett gott rykte för att erbjuda högkvalitativ och pålitlig service.

Upphandlingar är en viktig del av verksamheten för många företag och däribland Kleni. Detta gör oss extra glada att under perioden vara i topp. Genom att delta i så många upphandlingar har vi visat att vi är konkurrenskraftiga och har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra våra städtjänster.

Kleni kommer nu sikta på att under 2023 vinan ännu fler upphandlingar och klättra på denna lista.

Vi tackar våra medarbetare, leverantörer och kunder för att detta har blivit möjligt samtidigt som vi ständigt arbetar för att bli ännu bättre.

Anlita KLENI som leverantör du också!

Personlig kontakt tror vi är grundpelaren till en bra lösning. Alla våra tjänster anpassas efter våra kunders specifika behov. Kontakta oss gärna så kan vi diskutera hur vi bäst löser era lokalvårds- och servicebehov.