Internt nyhetsbrev 2024

På denna sida finns en samling av alla månadsvisa interna nyhetsbrev; en sammanställning av vad som skett under respektive månad

Mars

Publicerat 2024-03-25

Till alla våra värdefulla medarbetare

Vi hoppas att detta nyhetsbrev finner er väl och att ni har haft en bra start på det nya året. Vi vill ta tillfället i akt att uppdatera er om de senaste händelserna och framstegen inom företaget, samt dela med oss av några viktiga nyheter och påminnelser.

Stora uppstarter 2024

Från och med den 1 januari 2024 har vi påbörjat några av våra största projekt någonsin, och dessa kommer att fortsätta fram till den 1 maj 2024. Det är en spännande tid för oss alla, och ert hårt arbete och engagemang är grundläggande för vår framgång. Vi är otroligt tacksamma för all den insats ni lägger ner varje dag. För att säkerställa att allt löper så smidigt som möjligt ber vi om er fortsatta hjälp och samarbete. Låt oss tillsammans se till att dessa uppstarter blir en framgång och att driftsenheten ej belastas mer än nödvändigt!

Välkommen till Fredrik Linder

Vi är glada att välkomna Fredrik Linder till vårt team som nytillträdd säljare i region Östergötland. Fredrik kommer med en gedigen erfarenhet inom försäljning och en stark passion för kundservice. Vi är övertygade om att han kommer att vara en stor tillgång för vårt team och bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång i regionen. Vänligen ta en stund att välkomna Fredrik till Kleni-familjen nästa gång ni ser honom.

Vi söker ständigt personal

Vårt företag växer, och vi är alltid på jakt efter nya, talangfulla medarbetare som kan bidra till vår framgång. Om ni känner någon – vänner, familj, bekanta – som skulle vara en perfekt match för Kleni, tveka inte att tipsa dem om att kontakta vår HR-ansvarige, Karolina. Hon kan nås på hr@kleni.se eller genom att besöka vår karriärsida på https://kleni.se/karriar/. Era rekommendationer är ovärderliga för oss, och vi uppskattar ert stöd i att hitta nya talanger till vårt växande team.

Avslutningsvis vill vi tacka er alla för ert engagemang och hårt arbete. Det är ni som gör Kleni till det framstående företag det är idag. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans och uppnå nya höjder under 2024.

Med vänliga hälsningar,

Ledningen – Kleni AB

Februari

Publicerat 2024-02-04

Kära Kollegor,

Välkommen till februaris utgåva av vårt interna nyhetsbrev. Vi har mycket att dela med er denna månad, inklusive välkomnandet av nya ansikten och viktiga uppdateringar om företagets framtidsutsikter.

Nya teammedlemmar

Det är med stor glädje vi välkomnar Alona och Lee till KLENI-familjen. Alona förbereder sig för att gå med i vår nya enhet, Sambandscentralen, efter sin utbildning. Lee har redan börjat stärka vår administration genom sitt arbete med besiktningsprotokoll för fordon. Vi ser fram emot deras fortsatta bidrag till vårt team som kommer vara ett stöd till alla arbetsledare, drift, ekonomi och teamledare.

Framtidsutsikter och Strategier

Med Maria Karlsten vid rodret och vårt skickliga ekonomiteam, är vi inställda på att navigera genom intensiva marknadsutvecklingar med framgång. Våra strategier är utformade för att hålla oss ett steg före och säkerställa en ljus framtid för KLENI.

Viktiga Förändringar

 • VD Joakim fortsätter sin introduktion i företaget och ser fram emot att presentera sig för er alla.
 • Maria Karlsten, vår nya konsult från Grant Thornton, är nu en del av ledningsgruppen och kommer att spela en viktig roll i att optimera vår ekonomiska struktur.
 • Sambandscentralen förbereds för att ta över logistik och planering, med mer information att följa när Alona är redo.
 • Personalomflyttningar och nya ansvarsområden för Farzod, Roger, Gina, och Ulrika, med Anna som snart ansluter till teamet.
 • Regionala justeringar och en ny fokus på marknadsföring mot privatsektorn under Gabriels ledning.
 • Kultur- och strukturförändringar med sikte på tillväxt och välmående inom företaget.

Framåtblick

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans genom denna period av förändring och förnyelse. Med höga förväntningar på oss själva och företaget, är vi övertygade om att vi tillsammans kan nå nya framgångar.

Avslutningsvis

Tack för allt ni gör för KLENI. Ni är kärnan i vår framgång, och vi värdesätter varje bidrag. Ha en fantastisk vecka, och låt oss se fram emot en spännande och produktiv månad framöver.

Med vänliga hälsningar,

Ledningen – Kleni AB

Januari

Publicerat 2024-01-26

Hej alla underbara medarbetare.

Välkomna tillbaka! Vi hoppas att ni alla har haft en fantastisk jul- och nyårsledighet och är redo att ta er an 2024 med ny energi och entusiasm. Ert välmående och er glädje är grunden till vår framgång, och vi ser fram emot ett nytt år fyllt av samarbete, utveckling och fantastiska prestationer.

Vi är otroligt glada och stolta över att kunna dela med oss av en fantastisk nyhet för att kickstarta året: Kleni AB har vunnit en betydande upphandling i Sollentuna kommun! Upphandlingen omfattar städning av alla skolor i kommunen, vilket inte bara är en möjlighet till expansion för vårt företag, utan också ett bevis på det hårda arbete och den dedikation var och en av er lägger ner varje dag.

Det här är en stor möjlighet för oss att växa och visa våra unika färdigheter och vår expertis. Vi ser detta som en chans att inte bara stärka vår närvaro i Sollentuna och i övrigt kring Stockholmsområdet, men även att bygga vidare på vårt rykte som ett ledande företag inom lokalvårdsbranschen.

Vi vill ta tillfället i akt och tacka er alla för ert outtröttliga engagemang och hårda arbete. Det är tack vare er vi kan fira sådana här framgångar. Vår resa fortsätter och vi är exalterade över att se vad mer vi kan uppnå tillsammans.

Låt oss göra 2024 till vårt bästa år hittills!

Med värma hälsningar,

Ledningen – Kleni AB

Internt nyhetsbrev 2023

December

Publicerat 2023-12-15

Hej alla!

Välkommen till vår nya VD – Joakim!

Vi är glada att välkomna Joakim som vår nya verkställande direktör. Med erfarenhet från städbranschen samt tidigar prestationer inom fastighets- och distributionsbranschen, är Joakim redo att leda Kleni mot nya höjder. Joakim är imponerad av Klenis tillväxt och ser fram emot att bidra med sin expertis för att ytterligare stärka vår position som en ledande aktör inom lokalvård. Hans mål är att göra Kleni till ett av Sveriges största och mest pålitliga lokalvårdsföretag, med fokus på hållbarhet och effektivitet. Joakims kombinerade erfarenheter hoppas vi kommer att vara en tillgång för vår framtida tillväxt och utveckling! Lär känna Joakim bättre här.

God jul och gott nytt år!

Till sist vill vi passa på att önska alla våra fantastiska anställda en riktigt god jul och ett gott nytt år! Ert engagemang och hårda arbete är vad som gör Kleni så framgångsrikt. Vi ser fram emot ett nytt år fyllt med möjligheter och framsteg, tillsammans med er. Ta hand om er under helgerna och njut av tiden med era nära och kära.

Med vänliga hälsningar,

Ledningen – Kleni AB

November

Publicerat 2023-11-30

Hej alla medarbetare!

November är här, och med den kommer en uppsjö av spännande nyheter och uppdateringar från vår verksamhet. Låt oss dyka rakt in i det!

1. Upphandlingar och Framgångar
Vi är stolta att meddela att vi har vunnit upphandlingen för Håbohus inre städning, ett projekt vi tidigare haft äran att sköta och nu har fått förlängt. Detta är bara toppen av isberget, då vi har lyckats vinna flera andra upphandlingar under månaden. Med en fantastisk takt på i genomsnitt två vunna upphandlingar per vecka i olika omfattningar, visar vi att vårt engagemang och vår kvalitet aldrig sviktar. Ert hårda arbete och dedikation gör detta möjligt.

2. Julklappar till Våra Värdefulla Kunder
I år sprider vi extra mycket glädje till våra kunder med julklappar som innehåller upp till två kilo godis! Förberedelserna är i full gång, och ytterligare information kommer skickas ut inom kort. Dessa små gester av uppskattning är ett sätt för oss att visa vår tacksamhet till de som stödjer vår verksamhet.

3. Julklappar till Vårt Fantastiska Team
Julen handlar om att ge, och vi vill visa vår uppskattning till er, våra anställda. I år kommer ni alla att få en julklapp där ni får välja bland en rad olika varor. HR-ansvarige kommer att skicka ut mer information om detta snart. Vi vill att ni ska känna er värderade och uppskattade för allt ni gör.

Tack för ert fortsatta engagemang och hårda arbete.

Med vänliga hälsningar

Ledningen – Kleni AB

Oktober

Publicerat 2023-10-31

Nya Upphandlingar:

Ljusnarsbergs kommun: Vi är glada att meddela att Kleni AB har nyligen vunnit upphandlingen i Ljusnarsbergs kommun. Detta är en betydande framgång för oss, och vi ser fram emot att utvidga vår verksamhet till detta område och leverera våra högkvalitativa lokalvårdstjänster till en ny kundgrupp.

Lerum: Vi är stolta över att ha vunnit upphandlingen i Lerum kommun. Detta är ett bevis på vårt åtagande att erbjuda kvalitetstjänster och stärker vår ställning som en pålitlig lokalvårdsleverantör.

Västerås: En annan positiv nyhet är att vi har säkrat upphandlingen i Västerås. Detta ger oss möjlighet att utöka vår närvaro i regionen och fortsätta bygga starka relationer med våra kunder.

Laholm: Laholm är det senaste tillskottet till vårt växande portfölj av upphandlingar. Det ger oss möjlighet att expandera våra tjänster ytterligare och fördjupa vårt engagemang för att möta våra kunders behov.

Nya förändringar:

Kleni växer så det knakar! För närvarande genomgår Kleni AB betydande förändringar när vi fortsätter att växa och utvecklas som företag. Här är några av de senaste förändringarna:

 • Nya kunder: Vi har välkomnat både privata och företagskunder som har valt oss som sin lokalvårdsleverantör. Dessa nya samarbeten ger oss möjlighet att utvidga vårt arbete och vår expertis.

 • Många nya medarbetare: Vår arbetsstyrka utökas kraftigt med många nya ansikten. Vi är glada över att ha er med oss och ser fram emot att växa tillsammans.

 • Nya personer på ledningsnivå: Vi har även välkomnat nya ledare till Kleni AB. Deras erfarenhet och kompetens kommer att vara en nyckel till vår framtida framgång och hjälpa oss att fortsätta vara ledande inom vår bransch.

Utbildning i Tengella:

Vi vill också påminna om den kommande utbildningen i affärssystemet Tengella som kommer att äga rum under vecka 44. Denna utbildning kommer att omfatta ledningen, arbetsledare och teamledare och kommer att hjälpa oss att ytterligare förbättra vår effektivitet och servicekvalitet. Se till att vara förberedda och redo att dra nytta av denna värdefulla möjlighet till kompetensutveckling.

Med vänliga hälsningar

Ledningen – Kleni AB

September

Publicerat 2023-09-22

Hej alla Kleni-kollegor!

Hösten närmar sig med stormsteg, och vi är tillbaka med de senaste nyheterna från Kleni. Det har varit en händelserik månad, och vi har mycket att dela med er.

1. Välkomna våra nya medarbetare och en uppgradering!

Först och främst vill vi hälsa alla våra nya medarbetare varmt välkomna till Kleni-familjen. Era färdigheter och engagemang är mycket uppskattade, och vi ser fram emot att växa tillsammans. Under september har vi fått följande nya medarbetare:

 • Nya Lokalvårdare: Era insatser kommer att vara avgörande för att upprätthålla den höga standarden av service som våra kunder förväntar sig.
 • Elissa – Nu som Arbetsledare: Ett stort grattis till Elissa som har tilldelats ny roll som arbetsledare och stöd till driften.
 • Rekrytering av säljare: Vi har nu påbörjat rekryteringen av nya säljare för att etablera ett dedikerat säljteam. Detta kommer att stärka vår närvaro på marknaden och öka våra möjligheter till tillväxt. Om ni känner någon som har rätt inställning och färdigheter för sälj, tveka inte att tipsa dem om våra lediga tjänster.

2. Framgång i upphandlingar

Kleni fortsätter att briljera när det gäller upphandlingar. Hittills under 2023 har vi deltagit i överlägset flest upphandlingar och har nu stabiliserat vår position på en imponerande tredje plats, strax bakom våra två största konkurrenter vad gäller vunna upphandlingar. Vi har också tagit ledningen när det kommer till vunna ramavtal. Under bara den senaste veckan har vi vunnit tre nya upphandlingar. Ert hårda arbete och ert engagemang är nyckeln till vår framgång, och vi ser fram emot ännu fler triumfer i framtiden.

3. Ökande antal nya kunder i olika regioner

Vi har sett en imponerande ökning av nya kunder, främst privatägda företag, i flera regioner. Detta är särskilt märkbart i Stockholmsområdet. Vi är redo och entusiastiska över att möta deras behov och leverera den höga standard av service som Kleni är känt för.

4. Flytt av huvudkontor

Vi vill även informera er om att vi aktivt utforskar möjligheten att hitta ett nytt huvudkontor i Stockholm. Vår ambition är att hitta en plats med större yta, utmärkt skyltläge och enkel åtkomst längs med E4:an. Detta kommer att bli vårt nya hem och kommer att ge oss möjlighet att bättre betjäna våra kunder och samtidigt ge er en arbetsmiljö som är både praktisk och inspirerande. Vi håller er uppdaterade om utvecklingen i detta projekt.

Tack för ert hårda arbete och era bidrag till Klenis framgång. Tillsammans fortsätter vi att växa och utvecklas som ett företag.

Med vänliga hälsningar

Ledningen – Kleni AB

Augusti

Publicerat 2023-08-29

Hej alla Kleni-stjärnor!

Hoppas ni har haft en fantastisk sommar och är redo att kasta er in i en händelserik höst. Det är dags för ännu en spännande uppdatering om vad som pågår inom företaget. Vi har många framsteg att fira och några utmaningar att ta oss an tillsammans.

1. Varmt välkomna till vårt växande team! Låt oss tillsammans hälsa våra senaste tillskott välkomna. Var och en av er har redan visat er potential och engagemang, och vi är övertygade om att ni kommer att bli ovärderliga tillgångar för oss. Här är listan över våra nya medarbetare:

 • Nora: Driftansvarig
 • Elissa: Sälj
 • Ghazal: Utveckling
 • Yana: Ekonomi
 • Irina: Ekonomi

Välkomna till Kleni! Er entusiasm och expertis kommer att bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång.

2. Framgång i upphandlingar: Det är med stolthet vi kan meddela att vi har aktivt deltagit i ett stort antal upphandlingar på senaste tiden. Vårt engagemang och vår kompetens har gjort oss till en respekterad aktör i branschen. Vi har nått en unik milstolpe genom att säkra fem avtal, vilket placerar oss på en imponerande tredje plats bland företagen efter Samhall och ISS. Detta är en bedrift som visar på vårt målmedvetna arbete och vårt engagemang för att ge våra kunder den bästa servicen. Vi är stolta över att vara det företag som har deltagit flest i upphandlingar och ser fram emot att klättra till förstaplatsen. Tillsammans har vi möjlighet att nå ännu större höjder!

3. Utmaningar med nyrekrytering: Vi har framgångsrikt vuxit som företag, men med tillväxt kommer också nya utmaningar. Just nu står vi inför en utmaning när det gäller att rekrytera rätt personer till vårt team för att fortsätta möta våra kunders behov på bästa sätt. Vi vill än en gång be er om hjälp – om ni känner någon som har den kompetens och det engagemang som krävs för att trivas hos oss på Kleni, vänligen dela våra lediga tjänster med vänner och bekanta. Ert nätverk kan vara nyckeln till att hitta de perfekta tillskotten till vår växande familj.

Tack för ert hårda arbete och ert ständiga stöd. Tillsammans kommer vi att fortsätta skriva Klenis framgångssaga!

Vänliga hälsningar,

Ledningen – Kleni AB

Juli

Publicerat 2023-07-28

Hej alla hårt arbetande medarbetare!

Vi hoppas att ni alla njuter av sommaren och att ni är redo för en spännande uppdatering om vad som händer hos Kleni. Det är med stor glädje vi välkomnar nya talanger till vårt team och vi har även några fantastiska framsteg att dela med er.

1. Välkomna till vårt växande team!

Vi är glada över att kunna välkomna flera nya medarbetare som har blivit en del av Kleni-familjen under juli månad. Ert engagemang och ert bidrag är ovärderligt för vårt företag, och vi ser fram emot att tillsammans fortsätta leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Hjärtligt välkomna till:

 • Driftansvarig: Din erfarenhet kommer att vara ovärderlig för att säkerställa att vår verksamhet löper smidigt och effektivt.
 • Arbetsledare mellersta Sverige: Vi ser fram emot att se ditt ledarskap i handling, vilket kommer att stärka vårt team och förbättra våra arbetsflöden.
 • Rekryterare: Din förmåga att identifiera talanger kommer att vara av stor betydelse för vår fortsatta tillväxt och framgång.

2. Upphandlingsvinst i Härnösands kommun

Vi är stolta över att meddela att vi har vunnit en viktig upphandling i Härnösands kommun. Detta framgångsrika resultat är en bekräftelse på vårt hårda arbete, engagemang och vår förmåga att möta kundernas behov på bästa sätt. Tack vare ert hårda arbete har vi stärkt vår position på marknaden och skapat möjligheter för vår fortsatta tillväxt. Låt oss tillsammans se till att vi levererar enastående service och uppfyller de höga förväntningarna hos Härnösands kommun.

3. Utmaningar med nyrekrytering

Med vår tillväxt kommer också nya utmaningar. Just nu befinner vi oss i en fas där vi behöver förstärka vårt team med fler kompetenta medarbetare för att möta efterfrågan från våra kunder. Vi vänder oss nu till er, våra fantastiska medarbetare, med en vädjan. Om ni känner någon som har de rätta kvalifikationerna och värderingarna för att passa in i Kleni-familjen, vänligen tipsa vänner och bekanta om våra lediga tjänster. För frågor gällande våra lediga tjänster, vänligen kontakta HR-ansvarig Karolina Gorska på “karolina@kleni.se”. Tack för er hjälp!

Sammanfattningsvis vill vi tacka er alla för ert engagemang och ert hårda arbete. Tillsammans kommer vi att fortsätta växa och leverera de bästa tjänsterna på marknaden.

Ha det fint i sommarvärmen!

Ledningen – Kleni AB

Juni

Publicerat 2023-06-28

Hej alla medarbetare!

Vi hoppas att ni alla har haft en produktiv och framgångsrik månad. Det är dags att dela med oss av några viktiga nyheter och uppdateringar för juni månad. Läs vidare för att hålla er informerade om vad som händer i företaget.

 1. Rekrytering av ny städpersonal och driftledare: Som ni vet är Kleni i konstant tillväxt och för att möta den ökande efterfrågan behöver vi ständigt utöka vårt team av städpersonal. Just nu söker vi specifikt en ytterligare driftledare som kan arbeta över hela Sverige. Om ni känner till några relevanta kandidater, uppmuntrar vi er att dela era tips och rekommendationer med oss. Tack på förhand för er hjälp!

 2. Avslutning av konceptet med Fredagsinfo: Vi vill meddela att vi har beslutat att avsluta konceptet med Fredagsinfo. Tyvärr var antalet deltagare för få för att kunna upprätthålla detta initiativ. Vi kommer dock att fortsätta söka efter andra sätt att främja kommunikationen och delningen av information internt. Om ni har förslag eller idéer för att förbättra internkommunikationen är ni mer än välkomna att dela dem med oss.

 3. Ny vunnen upphandling i Region Örebro Län, Spelinspektion, Åklagarmyndigheten (Eskilstuna och Sundsvall) och Västerporten Fastigheter i Örebro AB: Vi är glada att meddela att vi nyligen har vunnit upphandlingar i Region Örebro Län, Spelinspektion, Åklagarmyndigheten (Eskilstuna Sundsvall) och Västerporten Fastigheter i Örebro AB. Detta är en fantastisk framgång för oss och visar på det hårda arbete och den professionalism som vårt team har visat. Vi ser fram emot att expandera vår verksamhet och erbjuda våra tjänster till dessa nya områden. Ett stort tack till alla som har bidragit till denna framgång!

Det är allt för den här gången. Vi vill passa på att tacka er alla för ert hårda arbete och engagemang.

Trevlig sommar!

Ledningen – Kleni AB

Maj

Publicerat 2023-05-27

Kära medarbetare,

Här kommer en sammanfattning av vad som har hänt på Kleni under den senaste månaden. Det har varit en händelserik period med framgångar, nya kollegor och några utmaningar. Låt oss ta en titt!

 1. Fortsatt högt fokus på digitalisering: Vi fortsätter att driva vårt arbete med att digitalisera våra processer och stärka vår närvaro online. Digitaliseringen är avgörande för vår fortsatta framgång och vi är stolta över de framsteg vi har gjort hittills. Vi uppmanar er alla att fortsätta att vara engagerade i denna resa och komma med idéer och förslag som kan förbättra vårt digitala arbetsflöde.

 2. Välkomnande av nya kollegor: Vi är glada att välkomna ett gäng nya kollegor. Bland annat Hanna som kommer ansvara för all nykundsförsäljning till privata företagsaktörer. Det är ständigt en utmaning att rekrytera ny medarbetare och ny inför sommaren är vi i stort behov av personal. Tipsa oss gärna om en vän eller bekant som kan tänkas passa vår verksamhet. Främst söker vi deltidspersonal.

 3. Lyckad e-postmarknadsföring: Vi har genomfört en framgångsrik e-postmarknadsföringskampanj som har genererat över 30 kvalitativa intressenter, vilket öppnar upp för möjligheter till nya affärsmöjligheter. Det är ett bevis på att våra marknadsföringsinsatser ger resultat och att vårt budskap når rätt målgrupp.

 4. Fredagsinfo – En framgångsrik första månad: Vi har nu haft vår första månad med Fredagsinfo, ett initiativ som syftar till att involvera hela personalen genom att ge information och stärka närvaron för alla medarbetare. Vi ser fram emot att se ännu fler medarbetare delta i kommande möten för att skapa en ännu starkare gemenskap på Kleni.

 5. Utmaning med ekonomisystem: Tyvärr har vi stött på en utmaning med vårt ekonomisystem, vilket har lett till förseningar i utbetalning av löner och skapar utmaningar med likviditeten. Vi vill försäkra er om att ledningen arbetar hårt för att lösa detta problem så snart som möjligt. Vi ber om ert tålamod och förståelse under denna period och kommer att hålla er uppdaterade om framstegen.

 6. Lyckad utvärdering av medarbetarundersökning: Vi har nyligen genomfört en medarbetarundersökning för att få era åsikter och synpunkter på arbetsmiljön och företagskulturen. Utvärderingen visade på många positiva aspekter och det är glädjande att se att majoriteten av er trivs på Kleni och känner er engagerade i ert arbete. Vi kommer att använda denna feedback som en grund för att fortsätta förbättra arbetsmiljön och skapa en ännu mer positiv företagskultur.

  Vi vill tacka er alla för ert engagemang och er hårda arbete under den senaste månaden. Era insatser bidrar till att stärka Klenis position på marknaden och främja vår tillväxt. Fortsätt att dela era idéer, utmaningar och framgångar med oss så att vi tillsammans kan skapa en ännu bättre arbetsplats.

  Om ni har några frågor, funderingar eller förslag är ni alltid välkomna att kontakta ledningen eller HR-avdelningen. Vi ser fram emot ännu en produktiv och framgångsrik månad framöver.

  Vänliga hälsningar,

Ledningen – Kleni AB