Hitta flyttfirma i Stockholm

I samarbete med erbjuder vi dig möjligheten att, via Flyttjakt, jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet

Jämför och spara upp till 40%

Om du behöver flytthjälp lönar det sig att jämföra flera offerter innan du bokar en flyttfirma. Att jämföra flyttfirmors offerter är smart av flera olika anledningar.  Dels kan du lättare och snabbare hitta en flyttfirma som erbjuder just de tjänster du behöver och som kan ställa upp på din önskade flyttdag. Dessutom kan du spara in på kostnaderna eftersom det kan skilja upp till 40% mellan flyttfirmornas offerter för samma flytt.

Det lönar sig inte att kolla endast på priset när man jämför offerter, eftersom det inte behöver korrelera med hur bra flyttfirman är. Läs alltid kundomdömen för att få en bra helhetsbild. Via Flyttjakt kan du få ett prisestimat på din flytthjälp samt lämna en offertförfrågan för att kunna jämföra upp till 8 offerter.

Utöver det har de flera tips och guider kopplade till att flytta. Börja din flytt hos Flyttjakt för att flytta smidigare och förmånligare!

Hitta rätt & prisvärda flyttfirma!

Utbudet av flyttfirmor i Stockholm är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.